At blive et helt menneske 2. udgave

Den 1/6 – 2015

Jeg har tage en beslutning om at ændre mit liv, gøre op med den følelse at skammet mig over mig selv. Det er ikke en let proces, alt det vi mennesker med vores køn ikke tænker over, men tager for givet, skal der gøres op med. Den skam og dermed et faktisk mindre selvværd over at ikke at have det ståsted som andre har og agere ud fra. Hvert hjørne i mig skal vendes og hvert hjørne skal acceptere, som den kvinde jeg er, det er faktisk en ret hår proces der kræver mod.

Jeg har PLIGT til at få det optimale ud af mit liv…

Jeg har RET til at blive mødt som den jeg er…

Kopiering samt gengivelse af dele eller hele udgivelsen er ikke tilladt uden forudgående tilladelse fra forfatter. Tilladelsen gives gerne af mig, til ikke kommercielle formål. malene@lykkemalene.dk

© Malene Andreasen. “At Blive Et Helt Menneske.” 2. Udgave

Forlaget: Lykkemalene

ISBN: 978-87-998320-0-2

At blive et helt menneske 2. udgave

 

About the Author

Malene Andreasen
Projektleder T-lounge Society

Be the first to comment on "At blive et helt menneske 2. udgave"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*