Trans-informationsprojekt

T-Lounge Society’s trans-informationsprojekt

Køn kan betragtes på mange måder, men hvad er egentlig kønsidentitet? Den traditionelle opfattelse er, at der er to køn – mænd og kvinder – men det er langt fra hele sandheden. Der findes mange flere måder at opfatte kønsidentitet og seksualitet på.

Vi vil lave en film, der giver et nuanceret og mangfoldigt billede af kønsidentitet. Det vil vi gøre via interviews med henholdsvis transkvinder, transmænd, genderqueers, transvestitter og andre personer, der ikke føler, de passer ind i den traditionelle opfattelse af køn.

Derfor vil vi gerne opfordre netop dig at bidrage med et kort interview. Skriv gerne til os, hvis du har lyst til at medvirke. Vi kan filme hver torsdag ml. 14-17. Hvis du går på arbejde eller i skole eller bare bor langt fra København, kan vi arrangere en aftenoptagelse eller i en weekend.

aaa

Sideløbende laver vi informationsvideoer om forskellige konkrete emner, som ”Hvordan tager du testosteron” men vi vil komme forbi mange forskellige emner.

Dit navn, evt. kaldenavn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

About the Author

Malene Andreasen
Projektleder T-lounge Society