Nyhedsbrev nr. 4

Velkommen til T-Lounge Societys 4. nyhedsbrev

I dette nyhedsbrev præsenterer vi en tur til Arken for at se udstilling med Gerda Wegener. Desuden vores trans-informationsprojekt samt Kunst Festival. Vi vil takke alle der deltog i den Internationale Transmindedag. Husk at arbejde i de tilsluttede foreninger, det gør en forskel for sagen. Vi arbejder på vores hjemmeside for at give trans-informationer. På det sidste har vi oplevet at vores tirsdage bliver besøgt en del for rådgivning, herunder også telefonisk. Blandt andet en del henvendelser fra folkeskoleelever, som vælger at skrive opgaver om transkønnede.

 

Tur til ARKEN

Den 12/12 2015 kl. 13

T-Gruppen, LGBT Danmark og T-Lounge Society tager på ARKEN Museum for Moderne Kunst og ser udstillingen med Gerda Wegener.
Vi vil meget gerne have selvskab, så alle er velkomne. J

 

T-Lounge Society’s trans-informationsprojekt

Køn kan betragtes på mange måder, men hvad er egentlig kønsidentitet? Den traditionelle opfattelse er, at der er to køn – mænd og kvinder – men det er langt fra hele sandheden. Der findes mange flere måder at opfatte kønsidentitet og seksualitet på.

Vi vil lave en film, der giver et nuanceret og mangfoldigt billede af kønsidentitet. Det vil vi gøre via interviews med henholdsvis transkvinder, transmænd, genderqueers, transvestitter og andre personer, der ikke føler, de passer ind i den traditionelle opfattelse af køn.

Derfor vil vi gerne opfordre netop dig at bidrage med et kort interview. Skriv gerne til os, hvis du har lyst til at medvirke. Vi kan filme hver torsdag ml. 14-17. Hvis du går på arbejde eller i skole eller bare bor langt fra København, kan vi arrangere en aftenoptagelse eller i en weekend.

 

Kunst festival

-En visuel kunstoplevelse i regnbue farver

Vi arbejder for tiden med afholdelse af en kunstfestival, der skal afvikles i 2016, den 27-30 marts.

Der vil være tale om en kunstfestival, som indeholder både musik, billedudstilling, personlige collager, humoristisk teater, oplæsning af digte evt. i fusion med musikken samt foto- og lydmontage.

Det er ikke et ”must” at dine bidrag skal afspejle hverken din kønsidentitet eller seksualitet – det der interesserer os mest, er at møde dig som du er…Mennesket bag.

Som en ekstra krølle på grisen, vil publikum og de medvirkende få tilbudt en plads i den varme stol: Dvs. muligheden for at deltage i T-Lounge Societys Transinformations-projekt. Et projekt, som omhandler køns- og seksuelle identiteter – du har fri taletid i 5 minutter og vi filmer dig imens.

Føler du dig fristet? Hop med på den frie kunstvogn og vis os, hvad du kan.

Henvendelse til Malene Andreasen, David Zennaro og Erik Hansen

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Ny hjemmeside – tlounge.dk

Vores hjemmeside er lagt over hos en ny udbyder og er helt frisk. Vi vil gerne have input fra flere mennesker, både som tekst, video, lyd og billeder. Du kan følge med her: http://www.tlounge.dk/

 

Bliv medlem

Støt vores arbejde og bliv medlem. Indbetal 40,- kr. På konto 6737 – 0001119206 (skriv et navn og e-mailadresse som besked).

 

Med venlig hilsen
T-Lounge Society
Onkel Dannys Plads 7 1.sal.
DK-1711 Copenhagen V
På venstre side af Råhuset

info@tlounge.dk
www.tlounge.dk

 

About the Author

Malene Andreasen
Projektleder T-lounge Society

Be the first to comment on "Nyhedsbrev nr. 4"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*