MIX COPENHAGEN | LGBT Film Festival

MIX Copenhagen startede i 1986 og er nu Danmarks ældste årligt tilbagevendende og stadigt aktive filmfestival, samt en af verdens ældste LGBT-filmfestivaller. Vi er en frivillig forening drevet af passionerede LGBT-filmelskere, der bruger vores fritid på at gøre MIX Copenhagen til en spektakulær begivenhed ikke blot for LGBT-miljøet, men også for hele København og langt ud over byens grænser. Vi er derfor dybt afhængige af og taknemmelige for den støtte, vi får fra miljøet og vores samarbejdspartnere og for alle, der hjælper os på den ene eller anden måde med at nå vores mål; at vise film, som bøjer køn og bryder seksuelle grænser, påvirker kønsdebatten og afspejler en mangfoldig verden. http://www.mixcopenhagen.dk/

About the Author

Malene Andreasen
Projektleder T-lounge Society

Be the first to comment on "MIX COPENHAGEN | LGBT Film Festival"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*