Karin Iversen

Hej, jeg hedder Karin og er transkønnet. Jeg har levet som den jeg er, siden 2009. Jeg har cyklet tværs over Europa og har kun oplevet venlighed og forståelse.

 

Min motivation er, at jeg elsker at cykle, men lige så vigtigt at være den jeg er.

Jeg prøver at lave et projekt med humor og der vil komme en masse video og billeder, som bliver klippet når jeg kommer hjem. Samtidig skriver jeg hver dag på min cykelside på Facebook. og sender billeder til min hjemmeside, som bliver lavet sammen med Malene Andreasen. Min motivation er fede oplevelser, men også et håb om, at det kan give et lille bidrag til, at folk respekteres for deres evner og ikke udseende.

 

Man siger, at transpersoner er 30 år efter bøsser og lesbiske i almen accept, men kan mine cykelture bare tage et par måneder af de 30 år, vil jeg blive rigtig glad.

Jo flere der kommer ud for at vise flaget, jo større accept vil vi få i længden.

 

Min sidste tur gik fra København til Gibraltar og sluttede i Algeciras 42 dage, en tur på 4040 km og en krop der var blevet 9 kilo lettere.

Jeg har cyklet til Grækenland, 2 gange på en 3 gears og 5 gears cykel, men min nye tur vil foregå på en 30 gears cube-cross cykel.

 

Den 2. maj lander jeg i Malaga, hvor min cykel venter og den 5. kører jeg ind i Marokko. Herefter sejler jeg til Genova den 7. maj og starter for alvor turen op over Alperne mod Berlin og København. Regner med at køre ind på Rådhuset imellem 8. og 10. juni og nyde en velfortjent fadbamse.

Skulle nogen have lyst til at deponere/støtte min cykeltur Marokko-København er kontonummeret 7701 0001053857 i Sydbank, eller MobilePay 2226 1756. 1 krone og tanken er lige så meget værd som et større beløb.

Jeg har andre cykelture i støbeskeen såsom Nordkap til København, Istanbul – København. Måske tværs over USA og! min lidt urealistiske tur: København til Beijing. Og et mere realistisk mål, cykle sydpå gennem Asien ,Thailand, Vietnam, Cambodja og Burma.

Med venlig hilsen Karin Iversen

Karin har fået støtte fra disse firmaer:
Alex cycler, Amagerfælledvej
Silkeborg flytteforretning
Eventyrsport, Nørreport

Her er Karins facebook side: https://www.facebook.com/groups/1567167566872504/

Vi vil også følge Karins cykeltur her: Katin på cykel

 

About the Author

Malene Andreasen
Projektleder T-lounge Society

5 Kommentarer på "Karin Iversen"

 1. Bente Hallstein | 17. april 2016 ved 23:52 | Svar

  Kære Karin og kære Malene,
  Jeg har arbejdet rigtig meget sammen med Karin i vores fælles virke som Social- og sundhedshjælpere. Det er et fag, som tiltrækker både bøsser, lesbiske – og trans. Måske fordi jobbet kræver at man er empatisk – og har en god indlevelsesevne i andre menneskers liv, livsstil og livshistorie. Jeg er 59 år, hverken bøsse, lesbisk eller trans, men finder, at mit liv til tider har været svært af andre årsager. F.eks. kan det være(Skilsmisser, et barn med psykiske problemer eller forældre med alkoholproblemer). Vi har nok alle et eller andet i rygsækken. MEN det er for mig livsbekræftende at arbejde i hjemmeplejen, hvor vi møder så mange mennesker, hvoraf de fleste har “noget i rygsækken”. Kære Karin, jeg tror at du er meget afholdt i hjemmeplejen hos os – og giv tid, plads og rum. Vi er sgu nok alle lidt “skæve på den”. God tur

 2. Ellen Andersen | 18. april 2016 ved 8:44 | Svar

  Respekt, ønsker dig en rigtig spændende tur

 3. Jasmin karin Toystrup Iversen | 18. april 2016 ved 20:36 | Svar

  Tak Bente det er rigtig livsbekræftende og så sandt det du skriver og tak jeg får en super tur gennem Europa 🙂

 4. Jasmin karin Toystrup Iversen | 19. april 2016 ved 17:58 | Svar

  Tak Ellen det bliver en spændende tur 🙂

 5. Jasmin Karin Toystrup Iversen:

  Er landet og sidder og får en kop kaffe og en smøg i lufthavnen
  Det er helt syrealistisk at være fremme men en dejlig følelse yes og Uno serveca porfavor

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. Karin på cykeltur – T-LOUNGE SOCIETY

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*